Realizare site web complet optimizat

Realizare site in pas cu tehnologia. Functii moderne optimizate pentru performanta.

sau

+

Servicii complete realizare site web

Realizare site web optimizat 100% pentru performanta maxima. Realizam site-uri web pentru orice tip de afacere la cele mai avantajoase preturi. Descopera serviciile noastre de realizare site optimizat 100% pentru performanta maxima. Indiferent că este vorba despre crearea unui site de prezentare, simplu, sau de realizarea unui site complex  plin de functionalitati, suntem gata sa concepem proiecte web moderne si performante.

Design Responsive

Realizam site-uri moderne ce au la baza un design responsive. Noul website se va afisa corespunzator utilizatorilor de smartphone si tableta!

Integrare Google Analytics

Toate site-urile nou create sunt monitorizate activ prin serviciul Google Analytics. Ve-ti putea sa masurati performantele site-ului cu ajutorul unui cont de Gmail.

Optimizare SEO

Concepem proiecte optimizate corespunzator pentru motoarele de cautare. Optimizam SEO fiecare pagina realizata in cadrul proiectului tau online pentru performanta maxima.

Integrare aplicatii web

Realizare website modern

Website modern cu aplicatii integrate perfect in designul site-ului web. Integram cu succes module si aplicatii menite sa confere un plus de performanta atunci cand interactionam cu un website nou creat.

Realizare pagini web optimizate

In procesul de realizare site web, optimizarea fiecarei pagini reprezinta esenta performantei din mediul online.

Continut de calitate

Optimizare continut web pentru performanta maxima in motoarele de cautare. Integrare forme grafice si texte in functie de domeniul de activitate.

Viteza Maxima

Website construit pentru viteza maxima. Fiecare pagina din site va fi optimizata corespunzator pentru deschidere rapida in borwser.

Au incredere in serviciile noastre

Solutii complete pentru orice tip de site realizat de echipa noastra.

De ce noi?

In procesul de creare website punem accent pe intelegerea fiecarei etape parcurse in acest proces. Dorim sa avem o relatie deschisa cu fiecare client astfel incat sa interactionam cat mai bine pe parcursul colaborarii noastre. Satisfactia clientilor nostrii defineste relatia client agentie si nu putem decat sa fim mandri ca ati ales sa colaborati cu  noi.

Alexandru Cristian

CEO @ExpoMedia

Realizare site optimizat SEO

Site-urile realizate de echipa noastra sunt optimizate SEO pentru performanta maxima.

Analizam cu strictete fiecare proiect nou astfel incat sa implementam strategii SEo performante. Oferim un serviciu complet de realizare site web optimizat 100%. Fiecare etapa in realizarea site-urilor web sunt esentiale pentru noi.

Optimizarea SEO vine la pachet cu o gazduire web pe masura. Am optimizat pachetele de hosting pentru performanta maxima. Designul site-urilor noi create sunt in mod obligatoriu responsiv. Adaptarea pe orice dispozitiv este obligatorie in constructia site-urilor web.

Logo design

In procesul de realizare website identitatea vizuala a unui domeniu web este reprezentata de logo-ul site-ului respectiv. Realizam logouri unice avand ca punct de plecare o identitate vizula unica. Pana la finalizarea logoului aducem un set complet derectificari pana la obtinerea logoului dorit de dvs.

Design responsive

Designul responsive reprezinta capacitatea site-ului de a-si transforma designul si formatul continutului, astfel incat sa imbuntateasca parcurgerea informatiei pe desktop, tableta si telefon.

Odata finalizat siteul vom trece la verificarea tuturor paginilor create pentru a identifica posibile derapaje de la designul responsive. Oferim servicii complete de realizare site web cu functionalitate responsive garantata 100%.

Dezvoltăm și administrăm websiteuri

Dezvoltăm și administrăm majoritatea tipurilor de proiecte de orice natura, site-uri de prezentare, platforme web, magazine online. Orice afacere are nevoie de promovare pentru succes iar in acest punct vă oferim soluții de administrare promovare online, administrarea campaniilor in Google ADS.

creare site

Nou pe blogul nostru

Gazduire web ultra performanta

Unde gasim gazduire Web Ultra Performanta cu stocare full SSD pentru viteza? In ultimul timp am tot intalnit termenul "gazduire web ultra performanta" iar de...

Implementare plati online magazin dezvoltat cu WordPress și WooCommerce

Care sunt cele mai bune solutii de plăți pentru un magazin online dezvoltat cu WordPress și WooCommerce. Vom cauta raspunsul la aceasta intrebare pe...

Windows 7 va mai primi un ultim update

Windows 7 a fost lansat in mod oficial pe 22 octombrie 2009, fiind unul dintre cele mai apreciate sisteme de operare de la Microsoft. Chiar...