hero

REALIZARE SITE WEB 100% RESPONSIVE

Realizare site web profesional cu design 100% responsive folosind tehnologii HTML5 / CSS3 / JavaScript / PHP / MySQL Servicii profesionale pentru realizarea site-urilor web.

Site-urile realizate de noi sunt dezvoltate ca solutie dedicata si vin cu garantii pentru toti clientii nostrii precum corectitudine cod sursa, viteza de incarcare website, optimizare SEO. Va oferim solutii profesionale la preturi accesibile pentru orice buget.

design web
creare website

CE PRESUPUNE SERVICIUL DE REALIZARE SITE

Un serviciu profesional conceput pentru clientii din Romania.
Toate site-urile realizate de echipa noastra beneficiaza de optimizare SEO pentru fiecare pagina.
consultanta web

Consultanta web

Inainte sa demaram procesul de realizare site web este esential sa intelegem impreuna ce presupune acest proces. Analizam domeniul dvs de activitate si gasim solutiile cele mai eficiente pentru realizarea si dezvoltarea unui website.

design website

Design Responsive

Web design responsive (RWD – eng. Responsive Web Design) este o tehnică de design a site-urilor web care face posibilă ajustarea automată a site-ului la dispozitivul folosit pentru accesarea site-ului. Noul tau site va avea un design 100% responsive.

Realizare site Wordpress

Pentru realizarea unui design modern ce are la baza ultima tehnologie Html5 respectiv Css3 folosim platforma Wordpress. Implementam cu succes cele mai noi functii web pentru un site modern si de succes.

Orice site realizat de noi in WordPress va fi optimizat SEO on page pentru motoarele de cautare.

realizare site web


Realizare website cu Elementor

Folosim in constructia site-urilor web cel mai popular plugin la nivel mondial Elementor.

Ce este Elementor ?
Elementor este un page builder (constructor de pagini) pentru site-urile create prin platforma WordPress. Cu ajutorul acestui plugin putem construii pagini web unice, ce au elemente dinamice, moderne si esentiale pentru proiectele dezvoltate de web designer.

elementor


Realizare site web cu design unic

Abordam intr-un stil unic fiecare proiect online propus spre realizare astfel incat sa realizam un design unic, placut si potrivit pentru identitatea companiei sau firmei dvs. Creăm pagini web la cele mai noi standarde în domeniu, cu softuri moderne și pe platforme stabile. Ne asigurăm că sunt folosite tehnici de ultimă oră pentru a realiza un design unic, modern si fiabil in timp.

Un design bine conturat atrage de la sine mai multi vizitatori iar increderea in serviciile oferite de un website bine structurat cu design placut este una mult mai buna comparand rezultatele recente dintre un website clasic si unul modern cu design responsive.Gazduire web pentru site-ul Tau

Oferim gazduire web pentru toate site-urile realizate de echipa noastra. Am optimizat pachetele de gazduire web pentru viteza, stabilitate si perfomanta. Noi ne ocupam de tot procesul de realizare website.

In procesul de creare site web respectiv realizare website, gazduirea web reprezinta elementul esential pentru dezvoltarea oricarui proiect web. Am conceput pachete special gandite pentru perfomanta maxima si necesitatile actuale ale site-urilor web.Website mobile frendly

Indiferent de modul in care este accesat site-ul realizat de echipa noastra, se va afisa corect pe toate dispozitivele media.
Internetul este accesat din ce în ce mai mult de pe dispozitive mobile iar acest lucru este prioritar in momentul in care apelam la serviciul de realizare site.

Testeaza daca site-ul tau este mobile frendly: Mobile Frendly TEST.

website responsiveportofoliu

Proiecte din Portofoliu

vivonopizza vivonopizza.ro
arx concept arx-concept.ro
renov ART renov-art.ro
Gama tex gama-tex.ro
expert install expert-install.ro
luk install luk-install.ro
Recomandam pe Blog

Nu rata articole pe blog

Ce insemana un site responsive

In ultimi ani tot am auzit termentul design responsive, termen intalnit tot mai des in pachetele de web design practicate de agentiile de web design.

WooCommerce vs PrestaShop

Dacă intenționați să configurați un magazin de comerț electronic online, atunci acest articol poate sa va ajute sa alegeti platforma potrivita pentru dvs.

Cele mai bune teme WordPress pentru magazin online

Atunci cand ne dorim un magazin online bine structurat si cu un design atragator pentru clientii nostrii atunci va trebui sa alegem o tema sau templates special creata pentru un magazin online.

Implementare plati magazin online

Care sunt cele mai bune solutii de plăți pentru un magazin online dezvoltat cu WordPress și WooCommerce. Vom cauta raspunsul la aceasta intrebare pe parcursul acestui articol.

Cele mai populare teme WordPress pe Themeforest

In procesul de creare site web alegerea unei tematice pe care o vom folosi ulterior, devine pasul cel mai important in aspectul final al website-ului. Ne propunem sa analizam pe scurt cele mai populare teme premium pe care le putem folosi in procesul de creare site web.

Elemente esentiale pentru prima pagina a unui website

Care sunt elementele principale care nu trebuie sa lipseasca din prima pagina a unui website. Identificam in cadrul acestui articol elementele esentiale pentru prima pagina.