Creare site de prezentare

Creare site de prezentare cu design responsiv ce se adapteaza perfect nevoilor tale. In procesul de creare site implementam cele mai noi tehnologii pentru realizarea unui site modern sigur si stabil.

Design responsive

100% compatibil smartphone.

Optimizare SEO inclusa

Fiecare pagina din website va fi optimizata SEO.

Preturi corecte

Beneficiezi de preturi optimizate exact pentru tine.

Design Unic

Alegem sa construim un website ce are la baza un design unic, modern ce respecta cele mai inalte standarde.

Administrare usoara

Fiecare site creat de echipa noastra va fi usor de administrat si actualizat . Totul devine simplu odata cu panoul de control integrat in website.

Suport Garantat

Suntem aici pentru orice problema o intampinati. Asiguram suport pentru toti clientii nostrii indiferent de serviciile achizitionate.

Creare site de prezentare profesional

Atunci cand ne dorim sa lansam online un proiect web suntem gata sa va oferim cele mai noi solutii de proiectare si constructie website.

In procesul de creare site de prezentare va oferim consultanta specializata inainte de a demara proiectul dvs iar design-ul site-ului va fi unul unic , modern si performant.

Alegem sa lucram cu programe software de ultima generatie alaturi de solutii hardware adaptate nevoilor fiecarui client. Implementam cu succes cele mai noi aplicatii online astfel incat sa avem functii multiple in site si benefice pentru proiectul online.

Design de exceptie optimizat SEO pentru perfomanta maxima in motoarele de cautare.

Renov ART

Site de prezentare firma servicii

Gama Tex

Website prezentare - Catalog online

DesignModern

In procesul de creare website alegem intotdeauna un design modern ce contureaza perfect imaginea dvs.

Bucura-te de un website cu design modern compatibil cu toate dispozitivele media si care sa ofere acces rapid la informatie indiferent de locatia din care este accesat.

Va oferim solutii IT de top pentru a performa in orice domeniu de activitate pentru care doriti sa aveti o identitate online de exceptie.

Design

SEOWEBsite

Toate site-urile create de echipa noastre sunt optimizate SEO pentru performanta in motoarele de cautare.

Conținutul este elementul cheie în jurul căreia se învârte optimizarea, fie ca acesta este text, video, imagine sau audio. Titlu unei pagini reprezinta elementul principal care va fi indexat de Google.

Serviciul nostru de creare site de prezentare include optimizarea tuturor paginilor din structura unui website. Indiferent de tipul proiectului dvs, beneficiati in mod automat de optimizarea fiecarei pagini di site.

SEO

Platforma WordPress

Creare site de prezentare alaturi de platforma Software open-source WordPress. Va oferim solutii rapide pentru orice tip de site, design profesional indiferent de tipul afacerii dvs.

Optimizare Yoast SEO

Continutul web al noului tau site va fi optimizat in mod corespunzator alaturi de plugin-ul Yoast SEO. Configurare avansata pentru toate site-urile realizate de echipa noastra.

Promovare Google

Odata finalizata optimizarea SEO a intregului site, etapa de promovare online devine obligatorie pentru a performa in mediul online. Campaniile AdWords te vor aduce pe primele pozitii in cautarile Google.

Integrare Google

Integrare cod Google Analytics;
Monitorizare Google Webmasters Tools;
Realizare si trimitere sitemap XML Google.

Website cu Design Responsiv

Optimizat pentru Desktop;
Optimizat pentru Tableta;
Optimizat pentru smartphone.

Website complet securizat

Instalare certificat SSL;
Integrare module de securitate avansata;
Protectie baze de date MySql.

Demo website de prezentare

Design Premium
Autor: MuffinGroup

Peste 50.000 website-uri au impelementate solutii IT premium.